dilluns, 27 de febrer del 2012

Text instructiu i text predictiu

Text instructiu
Cal que feu una recepta de cuina. Trobareu les instruccions per fer-la i un exemple al bloc Llepeu-vos els dits, que és un bloc on sereu vosaltres els autors i on vosaltres mateixos hi publicareu les receptes. Com que heu de fer la recepta a casa, i us heu d'enregistrar en vídeo, teniu una setmana per a fer aquesta tasca.

Per tant, haureu de tenir-la llesta pel proper dilluns (és a dir, heu de tenir el text amb els ingredients i el procés d'elaboració, la imatge i el vídeo). Dilluns (dimarts en el cas de 2n D) a l'aula ja farem el muntatge, però heu de portar la feina feta de casa. Guardeu tots els arxius a l'ordinador o a un llapis de memòria i no us el deixeu!!! NO CAL QUE M'ENVIEU RES.




Text predictiu
Heu de fer un avatar amb Voki (ja sabeu com) i enregistrar un missatge (amb el micro, a casa, en una habitació on no hi hagi sorolls). Per a fer-ho heu de seleccionar un dels temes que us proposo. Feu clic aquí per veure'ls.

Aquesta tasca és per a l'últim dia de classe d'aquesta setmana, és a dir, 2n C dijous i 2n B i 2n D divendres.


NO CAL QUE ENVIEU RES, a classe us indicaré que és el que necessito per a poder penjar-ho al bloc, però ho heu de tenir enllestit.



7 comentaris:

  1. Això del Voki mola molt, però tinc problemes per penjar l'àudio, és una kakona!! :(

    ResponElimina
    Respostes
    1. Meri el que has de fer es encontes de clicar al micro clicas a la dreta on hi ha una carpeta desde on es poden penjar coses k tinguis guardades a l'escritori o on sigui. Yavors fas una grabacio amb el mobil o amb el enregitrador de veu i ho guardes al escritori. Llavors ja podras penjar-ho

      Elimina
  2. Em de sortir nosaltres o algu de la familia? I una última cosa en el video s'ha d'explicar el procediment?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Miquel
      al vídeo hi pot sortir qui tu vulguis. Podeu anar explicant la recepta a mesura que l'aneu fent o no, vosaltres mateixos.

      Elimina
  3. Esther, a mi el voki em va bé, però això dels temes ( a on fica: "feu click aquí"), l'enllaç d'"aquí" no em funciona. Quins temes són?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Marc,
      tenies raó l'enllaç s'havia trencat, ara ja funciona bé.
      Gràcies per avisar!

      Elimina