dimecres, 2 de maig del 2012

Concursos

Com bé sabeu, el proper dilluns 14 de maig, anirem a Manresa als Quarts de final del Certamen de LVA on la Júlia López ens representarà a la categoria de Corsaris. Avui hem rebut el text de la lectura que haurà de llegir (per sorteig, el mateix dia del quart, li tocarà un fragment). Recordem que el jurat valorarà bàsicament el ritme, la dicció, la interpretació i la capacitat de comunicar. 


Per als que hi assistiu com a acompanyants (Paula M., Imma, Laia S., Alba, Ignasi, Sinéad, Marc G., Laia B., Txell i David B.) és important que consulteu la informació corresponent.

Per altra banda, s'han publicat els guanyadors del 6è Premi Sambori Òmnium, aquest cop no hi ha cap treball nostre que hagi resultat guanyador. Ho haurem de seguir treballant i provant sort! ;b

6 comentaris:

  1. Que us vagi be a tots! Pero sobretot a la Julia!!!:)

    ResponElimina
  2. Crec que la Júlia ho fara molt bé:) Anims!

    ResponElimina
  3. Júlia, espero que quan arribi el moment estiguis preparada i que ho disfrutis molt. Ànims que sabem que ho faras mol be!

    ResponElimina
  4. Segur que tots ho fareu de maravella!

    ResponElimina
  5. Quina mala sort!! La Júlia ho va fer tant bé! :( I al final, després d'estar allà patint tota l'estona els jurats diuen que guanya aquell nen que s'assembalva a l'Abraham i que cridava molt! No s'hi val!

    ResponElimina